El comerç de Burjassot inicia la seua campanya nadalenca amb un diumenge festiu en el Mercat Municipal

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida pel regidor Roc Senent, a través de CEMEF SLU, juntament amb CODEMER, l’associació de venedors del mercat municipal i l’Associació de Empresaris de Burjassot donaran per iniciada la campanya de Nadal amb un diumenge d’activitats que tindrà lloc, el 2 de desembre, en l’aparcament del Mercat Municipal L’Almara.

En aquesta ocasió, els venedors del Mercat Municipal celebraran una nova edició dels “Diumenges al Mercat”, amb motiu de l’inici imminent de la campanya de Nadal. Així, des de les 11h i fins a les 18h, les diferents parades del mercat obriran al públic, per a oferir, tant productes de qualitat per a comprar i portar a casa, com a apetitoses tapes de les quals gaudir en família, així com també deliciosos dolços per a berenar.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats per als més xicotets com pinta cares, tallers de marcapáginas, xapes i decoració nadalenca, atraccions inflables, Fórmula 1 i la visita de la Patrulla Canina. També hi haurà sorteigs i sorpreses per als veïns i veïnes que acudisquen aquest diumenge al Mercat.

Paral·lelament, l’aparcament del Mercat Municipal acollirà, durant tot el diumenge, la I Mostra Empresarial, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Empresaris de Burjassot. D’altra banda, a les 12:30h tindrà lloc la passarel·la canina, en el marc de la II Fira de Mascotes que també organitza l’Associació de Empresaris de Burjassot.

Finalment, a les 18:30 h, tindrà lloc l’encès de llums nadalenques a l’entorn del Mercat Municipal L’Almara.

Deixa el teu comentari