El conjunt benjamí del CEGA Almussafes, plata en el nacional base

Les gimnastes prebenjamins es van adjudicar diploma nacional al concloure en sexta posició

El club local va estar representat per quatre conjunts en en Campionat d’Espanya celebrat a Múrcia

La ciutat de Múrcia va acollir durant el cap de setmana del 8 i 9 de novembre la Fase Final del Campionat d’Espanya de Conjunts Base, cita esportiva en què van participar quatre conjunts del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes. Les gimnastes que van competir en categoria benjamí es van adjudicar el títol de subcampiones d’Espanya, mentres que les prebenjamins van aconseguir la sexta plaça i, per tant, van rebre diploma nacional. Per la seua banda, el conjunt aleví va concloure nové en la taula i les infantils van finalitzar en la 27 posició del panorama nacional.

Com ve sent habitual en pràcticament tots els nacionals de les diferents categories de Gimnàstica Rítmica, el CEGA Almussafes va estar en primera línia de competició en el Campionat d’Espanya de Conjunts Base, amb un total de quatre conjunts repartits en les diferents categories.

Immensa satisfacció del club de gimnàstica de la Ribera pels grans resultats aconseguits per les seues esportistes en este important campionat de l’àmbit nacional.
De fet, les gimnastes prebenjamins, Aina Lopez Martinez, Sara Moreno Aguado, Vega Perez Simarro, Vanessa Sebastià Bosch i Mireia Badía Muñoz van finalitzar en una sexta posició en la taula i, per tant van tornar a casa amb Diploma Nacional. Per la seua banda, el conjunt benjamí, integrat per Claudia Palau Moreno, Leire Andrade Guambuguete, Sara Narbona Criado, Arantxa Adam Ferragud, Lluna Alapont Serrano i Alejandra Quero Alonso, després d’una magistral actuació, es van proclamar Subcampiones d’Espanya i es van penjar la medalla de plata.

Les alevins del club, Estela Gonzalez Bou, Noelia Castelló Cana, Lorena Canosa Gonzalez, Elena Fontanet Tortajada, Maria Conca Pastor i Emma Roig Navarro es van adjudicar la novena plaça de la taula “en una de les categories més nombroses del campionat”, expliquen dónes del club, per la qual cosa el resultat és excel·lent. I, finalment, el conjunt infantil, amb les gimnastes Carla Pastor Moragues, Alba Alfonso Medina, Enola Morcillo Rodriguez, Melissa Crespo Verola, Laura Valero Terol i Amanda Pons Navarro van finalitzar en una meritòria 27 posició del panorama nacional.

“Estos bons resultats, fruit del treball i sacrifici constants, van ser possibles gràcies al gran equip tècnic del que disposa el Club, compost per Raquel Soria, Sara Soria, Anna David i Yaiza Gonzalez, els que en estes categories els inculquen des de bén jóvens grans valors com són la disciplina, la camaraderia la constància i l’esportivitat”, constaten.

El Club CEGA, amb tretze anys d’existència, es troba en l’elit del panorama nacional i compta amb al voltant de 150 gimnastes des dels nivells d’iniciació fins als d’alta competició. Prova de l’excel·lent treball del seu equip tècnic és la incorporació d’una dels seus gimnastes a la Selecció Espanyola Júnior, becada pel Consell Superior d’Esports.

Deixa el teu comentari