El Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana es reuneix per a traçar les seues línies fonamentals d’actuació

El Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana ha mantingut la seua primera reunió ordinària després de la seua recent constitució i presa de possessió de les persones que la integren, fa una setmana.

L’ordenació de les llicències de radiodifusió i televisió digital terrestre (TDT), la generació de codis de bones pràctiques associades al sector audiovisual i la posada en marxa de l’arxiu audiovisual de la Comunitat Valenciana han ocupat gran part de la reunió mantinguda al Palau de Castellfort, a València.

El Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana és l’autoritat audiovisual independent encarregada de vetlar pel respecte dels drets, llibertats i valors constitucionals i estatutaris en l’àmbit dels mitjans audiovisuals en la Comunitat Valenciana i pel compliment de la normativa vigent en matèria audiovisual i de publicitat.

A més, el Consell de l’Audiovisual intervé en els processos d’adjudicació de llicències i exerceix les seues competències en la gestió de l’arxiu audiovisual de la Generalitat.

Deixa el teu comentari