El Consell Econòmic i Social de l’Ajuntament de Quart de Poblet anuncia les seues propostes i pressupost per a 2020

El Consistori destinarà 150.000 euros en ajudes per als comerços locals

El Consell Econòmic i Social (CES) de l’Ajuntament de Quart de Poblet s’ha reunit per a presentar i aprovar les diverses propostes en matèria de promoció econòmica, formació i ocupació previstes per a aquest exercici, que tracten de respondre a la greu situació que viuen els sectors productius locals en aquests moments a causa de la crisi sanitària.

Durant la trobada, el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica i Comerç, Ángel Lorente, ha comunicat el pressupost assignat per a cadascuna de les accions i ha destacat la línia d’ajudes municipals destinades a les persones autònomes amb comerços locals en el municipi, que compten amb una dotació total de 150.000 euros i poden sol·licitar-se fins al 31 de juliol a través de la seu electrònica. Aquesta mesura forma part del Pla Municipal de Recuperació Econòmica i Social, dotat amb 1,5 milions d’euros, posat en marxa amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències de la pandèmia global.

En la reunió, a més de tractar les línies estratègiques de cara al futur, es va exposar la situació actual amb la volta a l’anomenada nova normalitat, posant-se en comú les diverses accions que el teixit productiu està duent a terme per a reprendre l’activitat.

D’altra banda, el regidor també va voler agrair a l’empresa Rosegue Group la donació de 650 pantalles protectores que es van destinar al personal dels comerços i establiments locals que van mantindre l’activitat durant l’Estat d’Alarma.

A la trobada van acudir l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), la Fundació Novafeina, l’Espai Labora- SERVEF de Manises, el sindicat CCOO-PV, l’Associació Empresarial de Quart de Poblet (AEQP), així com la representació municipal.

Deixa el teu comentari