El Delegat del Govern i el nou cap superior de la Policia en la Comunitat Valenciana visiten l’Ajuntament de Mislata

Carlos F. Bielsa: “Estem demostrat que la lluita contra la violència, especialment la violència contra les dones, és una prioritat per a la nostra ciutat i per als cossos i forces de seguretat locals i nacionals”

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat de la vicealcaldessa i regidora de Seguretat Ciutadana, María Luisa Martínez Mora, han rebut hui a l’Ajuntament al Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, en una visita de cortesia per a presentar al nou cap superior de la Policia en la Comunitat Valenciana, Jorge Zurita, qui va prendre possessió del càrrec fa uns pocs mesos.

Després de rebre’ls a les portes de la Casa Consistorial, tota la comitiva, en la qual també es trobaven el Subdelegat del Govern a València, José Roberto González Cachorro, i altres comandaments policials, han mantingut una breu reunió en la qual tots han destacat l’excel·lent relació entre la ciutat de Mislata i els Cossos de Seguretat de l’Estat. I han tornat a remarcar, com així ho demostren també els últims informes, que Mislata continua sent una de les ciutats més segures d’Espanya.

Deixa el teu comentari