El Departament d’Esports d’Alzira retransmetrà este dissabte a través de la seua pàgina de Facebook la competició de natació infantil

La piscina coberta d’Alzira acull este dissabte 31 d’octubre una competició de natació de la Lliga Infantil de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

La competició està organitzada pel Club Natació Trencaones Alzira complint totes les mesures de seguretat implementades des del Ministeri de Sanitat per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19. Degut a les noves restriccions l’esdeveniment es deu de realitzat sense presència de públic, però es podrà seguir en directe ja que la Regidoria d’Esports va a retransmetre en directe, des de les 17 hores, la competició a través de la pàgina de Facebook del Servei Municipal d’Esports.

«Encetem des del Departament d’Esports les retransmissions en directe d’esdeveniments esportius amb esta competició de natació infantil. La nostra intenció és la d’oferir este servei a tots aquells clubs que ho sol·liciten per tal de facilitar el seguiment de les activitats esportives de manera senzilla, ja que només caldrà connectar-se a la xarxa social de Facebook», ha manifestat Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.    

Deixa el teu comentari