El dilluns 11 de maig obri de nou la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar

El regidoria d’Esports, encapçalada per Fernando Pascual, ha  iniciat les tasques de condicionament de la instal·lació poliesportiva de Tulell que podrà obrir-se en la fase 1 de la desescalada

A dia de hui portem 53 dies de confinament, un esforç col·lectiu que ens ha permés anar guanyant la batalla a la Covid-19. Ens hem tingut que acostumar a realitzar esport a casa. Des del 2 de maig podem, atenint-nos a una sèrie de franges horàries, eixir a practicar esport de manera individual, i si res ho impedeix donarem un pas més a partir de l’11 de maig, una vegada encetem la fase 1 de la desescalada. 


Per tal que tot estiga llest l’equip de professionals de manteniment de les zones esportives d’Alzira han iniciat les tasques de condicionament del poliesportiu a l’aire lliure “Jorge Martínez Aspar”, en la zona de Tulell.


Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha traslladat al personal de manteniment la necessitat de tindre a punt el poliesportiu al aire lliure, ja que a partir de l’11 de maig la Conselleria de Sanitat autoritzarà l’obertura d’este tipus d’instal·lacions sense públic, (només per a la pràctica de l’esport, però sense contacte).   

L’horari d’obertura serà el següent: de dilluns a divendres, de 8 a 14 i de 17 a 23 hores; dissabte, de 8 a 14 i de 17 a 22 hores; i diumenges, de 8 a 14 hores.

“La nostra intenció és tindreu tot en les condicions idònies per tal de facilitar a les i els esportistes la possibilitat d’exercitar-se en les instal·lacions municipals en el moment en que la desescalada per fases ens permetrà el seu ús, i si res ens ho impedeix serà en uns dies”, segons ha manifestat el regidor.

Comenta la notícia