El Family Cash Alzira FS confirma sis renovacions i quatre baixes

Entre els jugadors que no continuaran està el capità i alzireño Xavi López, qui ha decidit acabar la seua etapa a Alzira

El mercat continua movent-se de cara a un inici de competició que en principi estava programat per a meitat de setembre. En el Family Cash Alzira FS quatre són els jugadors que no continuaran la pròxima temporada: Luis Moreno, Carlos Carreras, Porky i el ja excapitán Xavi López, qui als seus 31 anys ha decidit posar fi a la seua activitat amb el club de ‘la seua casa’.

Després de les marxes, van arribar les confirmacions. El club alzireño ha anunciat la continuïtat de les seues dues altres porters, Álvaro Llopis i Carlos Gil, tots dos de 21 anys. Els dues metes van arribar a l’equip en l’estiu de 2018 per a afrontar l’experiència de 2a B, igual que l’esquerrà Nacho García, qui després d’una satisfactòria campanya també ha allargat el seu compromís amb l’equip alzireño una temporada més.

A més, el jugador de Corbera Josep Navarro, conegut esportivament com ‘Xusi’, també continuarà competint en la categoria de ‘Plata’, de la mateixa manera que Pau Bellés, que complirà la seua tercera temporada a Alzira. A la llista s’afig Gabri Pastor, el veterà i caristmático ala-tanque de 36 anys que s’ha guanyat l’afecte de l’afició. El club ha oficialitzat dos fitxatges il·lusionants per a la seua plantilla: Cristian Cárdenas i Jaime Peiró.

Deixa el teu comentari