El forn El Salero d’Alberic ens ha obert les seues portes per contar-nos un poc més sobre les mones que elaboren per a Setmana Santa.

Mª Ángeles i Vicent, amos del forn, es dediquen des de fa molts anys a preparar mones, rotllos i tot el que és necessari per als dies vinents pasqüers.

Farina de gran força, ous, oli, sucre i rent són els ingredients necessaris per a elaborar una bona mona pasqüera. El forn El Salero d’Alberic, ens ha obert les seues portes per contar-nos un poc més sobre aquest dolç tradicional que s’elabora durant tot l’any i altres menjars habituals d’aquesta festa.

La gerent del forn ens ha contat un poc més sobre la llegenda i la tradició d’aquesta mona.

Vicent, mestre artesà, ens ha explicat el procés d’elaboració d’aquest menjar típic pasqüer que ens torna bojos a tots i totes.

Mari Ángeles i Vicent tenen molta feina aquest mes d’abril, ja que a la festa pasqüera, la comanda de les mones i dolços aumenta. Encara que és un mes complicat, els propietaris del forn també tenen temps per a gaudir la festa amb familiars i amics i ens conviden a viure-la amb ells.

Aquestes pasqües ja ho sabeu, podeu arrimar-se al forn per tal de comprovar si aquestes mones tradicionals són les millors de la comarca.

Deixa el teu comentari