El futbol torna aquest cap de setmana amb una nova jornada

La Unió Esportiva Alzira visitarà diumenge al Novelda. El juvenil de Divisió d’Honor de la UD buscarà sumar en la seua visita a Cuenca.

El futbol del grup sisé de Tercera Divisió torna aquest cap de setmana amb una nova jornada de lliga, concretament la número 21.

La Unió Esportiva Alzira de Pau Quesada es desplaçarà fins a terres alacantines per a enfrontar-se al Novelda el diumenge a les 16.30 hores de la vesprada.

El Silla, que té actualment els mateixos 26 punts que els alzirenys, rebrà en el Vicent Morera al Rayo Ibense amb la intenció d’intentar escalar posicions.

El partit més atractiu d’aquesta jornada es disputarà en Oriola entre l’equip local i l’Olímpic de Xàtiva, actual líder del grup amb 40 punts. Els oriolans ocupen a hores d’ara la tercera plaça de la taula classificatòria amb 38.

Pel que fa a la Divisió d’Honor juvenil, la jornada arrancarà aquest dissabte, a partir de les tres i mitja de la vesprada amb l’encontre que enfrontarà al Kelme il·licità i al Racing d’Algemesí.

Una hora després, la Unió Esportiva Alzira s’enfrontarà al Ciudad de Cuenca.

I a les 19 hores del dissabte, l’Alboraya rebrà al Roda.

La jornada de diumenge tindrà dos partits en horari matinal, el Vila-real-Llevant a les 11, i el València-Torre Levante, a les 12 hores.

 

Deixa el teu comentari