El Hospital Clínic de València realitza una extracció multiórganica i simultània d’òrgans

L’Hospital Clínic Universitari de València ha realitzat aquesta setmana dues donacions multiorgánica i simultànies d’òrgans. En concret es va realitzar el segon dia de Nadal i va permetre extraure un total de nou òrgans gràcies a la solidaritat de les famílies de dos pacients morts en el centre.

Posteriorment es van realitzar els trasplantaments de cor, pulmons, dos de fetge, tres de renyons i dos de còrnies en diferents centres hospitalaris, entre ells l’Hospital La Fe i L’Hospital Universitari Doctor Peset.

Tal com ha explicat Rafael Badenes, coordinador sectorial de trasplantaments i especialista en Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Clínic de València, “cal reconéixer l’enorme acte de solidaritat i altruisme de les famílies dels pacients morts així com la impecable coordinació dels més de 150 professionals dels diferents centres hospitalaris implicats”.

“És d’admirar la labor de les famílies en els trasplantaments. Malgrat el dolor per la pèrdua, decideixen donar, la qual cosa suposa una immensa alegria per als nou pacients receptors que estan en llista d’espera. Gràcies a aquest acte nou pacients milloraran la seua qualitat de vida”, ha afegit.

Compartir L’Hospital Clínic de València realitza una extracció multiórganica i simultània d’òrgans Compartir L’Hospital Clínic de València realitza una extracció multiórganica i simultània d’òrgans Compartir L’Hospital Clínic de València realitza una extracció multiórganica i simultània d’òrgans

Deixa el teu comentari