El Museu del Torró de Xixona obrirà les seues portes als jubilats i pensionistes d’Almussafes

La visita guiada, en la que participaran 52 persones, està subvencionada per la Regidoria de la Tercera Edat

 La inscripció es va realitzar ahir dilluns dia 14 en l’Oficina d’Atenció al Major

Almussafes, a 15 de novembre de 20156. La Regidoria de la Tercera Edat d’Almussafes contínua promocionant la seua oferta cultural i turística per al col·lectiu de jubilats i pensionistes. La visita guiada al Museu del Torró de Xixona és l’activitat triada per a este mes de novembre, concretament per a dimecres que ve dia 23. Ahir dilluns dia 14 es va obrir el termini d’inscripció per a sumar-se a la iniciativa i en tan sols dos hores es van completar les 52 places oferides. El preu públic establit per a l’excursió s’ha fixat en 13 euros per persona, encara que està subvencionat pel propi Ajuntament.

18-museo-del-turron2Un total de 52 membres del col·lectiu de majors d’Almussafes visitarà, dimecres que ve dia 23, el Museu del Torró de Xixona. Durant la mateixa, els participants tindran l’oportunitat de conéixer la factoria en profunditat, com la sala dedicada a l’envasament i a la promoció comercial de productes, i de descobrir dades interessants sobre la història i la producció del torró.

La regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver es mostra satisfeta de la resposta brindada pel col·lectiu a esta activitat turística i amb un clar component gastronòmic, “ja que els visitants de la localitat realitzaran un tast de torró de Xixona o d’Alacant en l’última part de la visita guiada que hem programat”.

El grup de viatgers partirà a les 10 del matí des del Centre Cultural amb autobús fins a Xixona i està previst que a les 12 del migdia accedisca al museu, un lloc ideal en què contemplar el patrimoni tecnològic per a l’elaboració de torrons i massapans de la localitat, els dolços tradicionals del Nadal, i per a descobrir la tecnologia relacionada amb l’activitat econòmica del municipi al llarg de la seua història.

L’excursió conclourà amb un dinar, que se servirà cap a les 14 hores i, amb posterioritat, l’autobús els traslladarà fins a Almussafes.

Deixa el teu comentari