El Nítida Alzira acaba l’any cinqué després de guanyar al Laskorain (5-2)

El conjunt dirigit per Braulio Correal posà fi a un històric 2018 en imposar-se per 5 gols a 2 al Laskorain. Els autors dels gols varen estar Xusi, en dues ocasions, Pau Bellés, Molo i Rafa Ara.

El Nítida Alzira Futbol Sala va acabar l’any de la millor manera possible, amb una importantíssima victòria. El conjunt de Braulio Correal es va imposar al Laskorain per 5 gols a 2. Tot i això, els visitants s’arribaren a posar 0 a 2, però la intensitat del conjunt riberenc fou determinant.

La trajectòria de l’equip d’Alzira està sent millor del que s’esperava fins ara. Ja que els tres punts deixen al conjunt riberenc en la cinquena posició, amb un total de 28; això sí amb un partit de la primera volta encara per disputar. El tècnic confia en tornar fins i tot millor després de les vacances.

Els gols d’aquesta important victòria els signaren Xusi, en dues ocasions, Pau Bellés, Molo i Rafa Ara.

A la gran trajectòria d’aquestes primeres jornades se suma, l’ascens que es va aconseguir el passat mes de maig i que fan d’aquest 2018 un any històric per a l’esport alzireny.

El futbol sala tornarà a la nostra ciutat el pròxim 12 de gener amb l’inici de la segona ronda del campionat de 2a Divisió B. El Ciudad de Guadalajara serà l’equip que visitarà el Palau d’Esports.

Deixa el teu comentari