El Nítida Alzira s’acomiada d’un any històric en el Palau d’Esports

El conjunt alzireny s’enfrontarà al Laskorain del País Basc aquest dissabte en el Palau d’Esports (17 hores), on tancarà un 2018 per al record

El Nítida Alzira Futbol Sala s’enfrontarà demà dissabte al Laskorain del País Basc a partir de 5 de la vesprada en el Palau d’Esports. El conjunt riberenc buscarà la victòria després de tres jornades en les quals sols ha aconseguit un punt de nou possibles.

Tot i la manca d’encert, el tècnic recalca que la primera volta està sent bona, i fins i tot a superat els pronòstics.

El 2018 per al Nítida Alzira ha sigut un autèntic somni. Gràcies al campionat de lliga de Tercera Divisió que va aconseguir el passat 26 de maig, el club alzireny ha tornat a la categoria de bronze del futbol sala espanyol després d’una dècada.

Per a aquesta última cita de l’any, el tècnic del conjunt riberenc espera que l’afició òmpliga la graderia de la mateixa manera que ho ha fet fins ara. Un suport imprescindible per tal de fer que els tres punts es queden a casa.

El Nítida Alzira vol tancar la primera volta amb victòria, però es materialitze o no, el que està clar és que el 2018 quedarà reflectit en la història del futbol sala alzireny.

Deixa el teu comentari