El Palau de la Generalitat torna a obrir les seues portes amb la celebració del seu 600 aniversari

El Palau de la Generalitat, que celebra enguany el 600 aniversari de l’inici de la seua construcció, torna a obrir les seues portes a la ciutadania, al cap d’un any i mig marcat per les restriccions de la crisi sanitària, i ho farà, a partir d’aquest divendres, 1 d’octubre, amb propostes culturals que es desenvoluparan fins a la vespra del Dia de la Comunitat Valenciana i que reinterpreten el passat des de l’art urbà o recuperen la mirada de les dones escriptores, aqueixes “veus oblidades” de les lletres valencianes al llarg de la història.

En el marc de les activitats programades per Presidència de la Generalitat per a este 9 d’Octubre estan les pintures murals de la Sala Nova o Sala de Corts del Palau.

La Generalitat també ha preparat, per a celebrar el 9 d’Octubre, un llibre i una mostra, amb textos de Rosa Roig i il·lustracions de Manola Roig, que porta per títol Les nostres escriptores. 

Des d’este divendres, 1 d’octubre, la seu de la Generalitat reobri les seues portes a la ciutadania, després d’un any i mig marcat per les restriccions de la pandèmia

Deixa el teu comentari