El Palau de la Música aprova un pressupost per a 2021 de quasi 13 milions d’euros

L’Organisme Autònom del Palau de la Música i Congressos de València ha aprovat el seu compte per al 2021. El pressupost inicial suma un total de 12.940.670 euros, “un pressupost realista i molt ajustat a la situació actual”, ha dit la presidenta del Palau i regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello

Tello ha explicat que, “tot i que s’està aplicant una reducció mitjana d’un 5% dels comptes en els diferents organismes autònoms municipals, açò no ha afectat al Palau de la Música, on la transferència corrent per part de l’Ajuntament es mantindrà pràcticament idèntica a l’any anterior”. Concretament, es reduirà un 1,78%.

“Açò demostra el compromís que té l’Ajuntament de València amb el Palau de la Música i torna a evidenciar que el discurs de l’oposició no es correspon en els fets, l’oposició confon la realitat amb els seus desitjos”, ha denunciat Tello en el marc del debat dels Pressupostos.

Els comptes s’han aprovat amb els vots a favor de Compromís i PSOE i en contra de l’oposició. Tello ha defensat que “són uns bons pressupostos” i, de fet, ha dit que “gràcies a ells, podem incloure algunes de les peticions més importants de l’organisme per a l’exercici vinent, com són els drets de fixació i de gravació dels músics, o els sous dels nous càrrecs com la cap de Recursos Humans, el gerent/subdirector i un tècnic TAE”.

Deixa el teu comentari