El Partit Popular d’Alzira denúncia que no facen cas a les peticions dels sindicats dels treballadors en relació amb els llocs de la policia local

Els sindicats dels treballadors i treballadores amb representació a l’Ajuntament d’Alzira, en relació amb els llocs de la policia local, van demanar per escrit que es confiara en els companys de la casa per a la substitució de places de comandaments intermedis (oficials o inspectors).

Els treballadors consideren estar tan capacitats o més que altres companys d’altres plantilles, ja que coneixen el funcionament intern i la manera de treballar a la nostra ciutat.

Els Populars lamentem que s’haja tancat l’orella a aquestes peticions dirigides a l’alcalde, regidor de policia i cap de la policia local i s’haja actuat “manu militari” en contra d’aquestes peticions dels representants dels treballadors de la policia, contractant en comissió de servei un inspector d’una altra localitat veïna.

Des del nostre grup no dubtem de la qualitat d’aquest agent però lamentem que des de la regidoria de policia no s’haja escoltat els representants de la policia local.

Deixa el teu comentari