El Paterna guanya a l’Hèrcules i suma tres punts!

Un encontre  intens i ben jugat!

L’estadi Gerardo Salvador de Paterna acollia l’encontre del Paterna contra l’Hèrcules d’Alacant B. La diferència entre els dos equips era de dos punts abans de començar el partit. El Paterna començava volent arribar prompte i marcar a la porteria contrària en un partit molt igualat en la primera part dels dos equips. Hagueren d’esperar els aficionats que omplien la grada del Gerardo Salvador fins al minut 32 i no seria el Paterna el que avançaria el marcador, era Torres per part de l’Hèrcules d’Alacant qui posava el 0 a 1 al marcador.

El millor que li podia passar al Paterna és que al minut 33, un minut després que marcara l’Hèrcules, Roberto Civera, en un gran gol des de fora de l’àrea batia al porter alacantí Pablo i posava l’1 a 1 al marcador. A partir d’ahí, el Paterna va començar a defendre’s i a passar en moltes dificultats a l’Hèrcules però el marcador no es menejaria i s’arribaria al temps de descans en empat.

A la segona part, el Paterna va eixir a pel conjunt alacantí. Continuava jugant i creant ocasions a la porteria alacantina però hauria d’esperar tota la primera part perquè aquest empat es desfera. Al minut 91, en temps de descompte, l’àrbitre xiulava penal a favor de paterna que s’encarregava d’executar posant en 2 a 1.

Un resultat que va ser satisfactori per al conjunt local pel treball que ha fet al llarg del partit. Tres punts importants que han sumat!