El Patrimoni Cultural de Benifaió present en les rutes Turístiques “Entre Comarques”

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria de joventut, ha posat en marxa la primera edició del Concurs “Cartes d’Amor”.

Un certamen literari en el qual podran participar joves de 16 a 35 anys amb la intenció que “escriguen un carta d’amor que participarà en un concurs on es premiarà l’originalitat i el romanticisme. La intenció és que els joves puguen expressar-se amb llapis i paper a través d’una carta d’amor deixant de costat l’ús de les noves tecnologies per a expressar sentiments” destaca l’alcaldessa Marta Ortiz.

Els joves interessats poden ja presentar la seua obra en el Centre d’Informació Juvenil fins al 8 de febrer a les 14:00h.

El jurat deliberarà entre les millores Cartes un total de tres premis. Un primer dotat amb 200 euros, un segon dotat amb 100 euros, i un tercer premi consistent en un sopar per a dues persones, informa la regidor de joventut, Júlia.

El consistori ja ha publicat les bases reguladores del concurs en la seua seu electrònica: https://benifaio.sedelectronica.es/board

Deixa el teu comentari