El percusionista valenciano Edware Bustos tria Almussafes per presentar la seua nova marca EB Percussion

Almussafes viurà en exclusiva la posada de llarg de la marca artística EB Percussion del músic valencià Edward Bustos

La cultura tindrà un nou lloc a Almussafes gràcies a l’espectacle que se celebrarà el pròxim dissabte 23 d’octubre en el Centre Cultural. El percusionista Edware Bustos llançarà oficialment amb aquest acte EB Percussion, la seua nova marca artística. 

Amb ella, pretén unir diferents disciplines culturals i artístiques perquè tothom puga assaborir-les i gaudir-les. En el concert estarà acompanyat per cantants, músics, dj, ballarins, actrius i artistes plàstics. 

Serà a les 20 hores quan es celebre la posada de llarg del nou projecte artístic del músic valencià. El jove, que compta amb el patrocini de Associació en Llengua de Signes de la població, s’ha proposat unir disciplines culturals com la música, el ball i la interpretació, i oferir el resultat d’una manera oberta a totes les persones amb l’objectiu de sorprendre i il·lusionar.

Per a aquest primer recital han confirmat la seua presència més de tretze artistes, que compartiran amb el públic assistent diverses actuacions plenes de ritme, bona música, interpretació i ball, buscant en tot moment el goig dels assistents.

Les entrades per a assistir al concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, poden adquirir-se presencialment a la Cafeteria del Centre Cultural i a per Internet en la página web Enterticket. 

Deixa el teu comentari