El Pont de les Flors de València romandrà tancat durant una setmana per obres del Cicle Integral de l’Aigua

Les obres connectaran les canonades arterials de Ciutadella i Jacinto Benavente

El Cicle Integral de l’Aigua enceta dilluns uns treballs que comportaran el tancament total del Pont de les Flors des dels seus tres accessos, Ciutadella, Navarro Reverter i l’accés des del sud per Jacinto Benavente i la Plaça d’Amèrica, durant una setmana aproximadament. Les obres consisteixen en la connexió de les canonades arterials que uneixen la Ciutadella i Jacinto Benavente, que han hagut de ser substituïdes en la seua totalitat.

El tancament total del Pont de les Flors durarà una setmana. Posteriorment, i durant tot el mes de juliol, les obres continuaran però s’obriran els accessos des de Ciutadella i Navarro Reverter. L’accés sud, però, es mantindrà tancat fins acabar les obres, previstes per a finals del mes de juliol.

Plaça de Manuel Sanchis Guarner

D’altra banda, les obres del Cicle Integral de l’Aigua que en estos moments s’estan executant a l’avinguda de Peris i Valero en direcció a Ausiàs March també inicien nova fase dilluns 28 de juny. Esta fase implicarà deixar dos carrils lliures a la circulació en la plaça de Manuel Sanchis Guarner en direcció cap al pas elevat de Giorgeta, així com l’estretiment de calçada a l’altura de Peris i Valero sentit carrer de les Filipines que es durà a terme, previsiblement, cap a la meitat de la setmana.

Cardenal Benlloch-Arts i Oficis

D’altra banda, també a partir de dilluns 28, l’avinguda del Cardenal Benlloch mantindrà un únic carril lliure per al trànsit en direcció cap al carrer de Clariano, i a l’altura del carrer Arts i Oficis, també per obres. Estos treballs tindran una durada prevista fins al 9 de juliol.

També fins al 30 de juliol estarà tancada la via de servici de l’avinguda del Doctor Peset Aleixandre, entre els carrers Francesc Tàrrega i Pare Tena, en sentit cap a Primat Reig. El desviament de l’EMT es farà pel carrer de l’Horticultor Bosch.

Comenta la notícia