El PP d’Alzira denuncia que l’alcalde haja mentit respecte a l’estat de les comportes del canal la nit de les inundacions

“L’alcalde va dir en la Junta de Portaveus del diumenge a la vesprada que les comportes van estar tancades a la nit i es van obrir durant el dia”

“Ahir en la reunió amb els veïns dels Basses va afirmar que van estar obertes tota la nit”

Cada dia que passa van apareixent més informacions respecte a la causa de les inundacions del cap de setmana passat.

Com ja denunciem des del Partit Popular, la informació del tripartit a la ciudanía va ser nul·la, però també als membres de l’oposició. Prova d’açò és que no es va convocar una reunió amb els portaveus polítics fins al diumenge a la vesprada. En aquesta reunió el representant del PP, José Andrés Hernández, li va preguntar a l’alcalde l’estat de les comportes la nit de la inundació, afirmant aquest últim amb l’assentiment de Fernando Pascual, que en aquesta nit les comportes del canal van estar tancades, no obrint-se fins al matí següent.

Ahir en una de les reunions amb veïns, la dels Basses, l’alcalde va afirmar que aquestes comportes van estar obertes tota la nit, extrem que acreix els dubtes mostrats pel nostre Grup respecte a la relació directa d’aquest canal com a causa de les inundacions.
Des del PP d’Alzira sol·licitem aquest dimarts mitjançant escrit la compareixença dels tècnics municipals perquè aclarisquen els dubtes suscitats pel nostre Grup Municipal sobre la base de les manifestacions abocades per diferents membres del tripartit des que es van produir les inundacions:

-Quan va mentir l’alcalde respecte a les comportes del canal, en la Junta de Portaveus del passat diumenge o ahir dijous en la reunió amb els veïns dels Basses?

-Quan va mentir Fernando Pascual respecte a l’efectivitat d’aquest canal, quan va dir dissabte passat que gràcies al mateix l’aigua no va pujar metre i mitjà en alguns barris d’Alzira, o en la reunió d’ahir en la qual es va dir que eren 30cm?

-Quan menteix l’alcalde, quan diumenge passat va dir a un mitjà de comunicació escrit que l’existència d’aquest canal no havia servit de gens per a evitar les inundacions, o quan al llarg d’aquesta setmana ha canviat la versió dient que si que va jugar un paper determinant?

A més de denunciar la mala gestió de les inundacions per la falta de comunicació des de l’Ajuntament, des del PP exigim saber si aquest canal ha servit per a evitar-les, o ha resultat una inversió innecessària o fins i tot la possible causant de les inundacions en tres barris de la ciutat.

Grup Popular Alzira

Deixa el teu comentari