El PP d’Alzira qualifica d’irreals els Pressupostos del 2021

El portaveu de la localitat destaca la inexistència de participació en la seua elaboració

El Partit Popular d’Alzira ha oferit una roda de premsa per a oferir el seu punt de vista i desacord amb els Pressupostos per al pròxim 2021. A l’acte han assistit el senador del Partit Popular, Fernando De Rosa, la Secretaria General del PP en València, Elena Bastidas, el President comarcal Antonio Saa i el Portaveu del Partit Popular d’Alzira José Andrés Hernández.

Segons el portaveu ha havut una inexistent participació per a la construcció d’aquests pressupost. En aquest sentit, el Partit Popular d’Alzira explica que vol buscar inversions sensibles a aquells que ara més ho necessiten com són els empresaris i autònoms, ja que segons Hernández, el sector privat és el que genera riquesa i llocs de treball.

Per aquest motiu, segons el president comarcal recalca que és necessari fer reivindicacions per a aconseguir finançament i invertir, per exemple, en la modernització de les àrees industrials o en l’agricultura.

Segons afirma la Secretaria General s’han plantejat un total de 1354 esmenes, ja que considera que els pressupostos no són beneficiosos per als valencians. Bastida explica que les inversions més baixes són les destinades a la sanitat, l’educació i les politiques socials.

Segons el senador del Partit Popular, s’ha presentat una esmena de modificació, ja que es demana un nou accés de la AP-7 en el terme municipal d’Alzira, amb l’objectiu de millorar les connexions de la localitat, donada la seua importància a nivell industrial i comercial.

Deixa el teu comentari