El PP de la província de València aprova la composició del comité d’Ètica que vetlarà pel compliment dels estatuts

José Morgan encapçalarà aquest òrgan que s’ocupa també de la labor de mediació de conflictes que puguen sorgir en l’àmbit local


L’executiva que presideix Mompó dóna llum verda també a nous congressos locals i ja només resten 65, la majoria municipis de xicoteta grandària

El comité executiu provincial del PP de València ha aprovat els nomenaments dels integrants del comité d’Ètica que es constituirà en pròximes dates. El citat òrgan estarà encapçalat per José Morgan i vetlarà pel compliment dels estatuts del partit per part dels càrrecs públics i integrants de la formació que lidera Vicente Mompó.

El comité d’Ètica també té com a objectiu també orientar als càrrecs públics en el coneixement del reglament aprovat pel congrés provincial per a exercir les seues funcions concorde al que es disposa en els citats estatuts.

La labor de mediació en els conflictes locals també estarà entre els reptes del comité d’Ètica com a part de la revitalització de l’activitat del partit que ha començat el president provincial en els últims mesos.

L’executiva també ha aprovat la celebració de cinc congressos locals el que deixa en 65 el nombre de conclaves que resten per a completar els 265 previstos.

El president provincial ha destacat que la majoria d’aquests congressos pendents corresponen a municipis de xicoteta grandària que han de recuperar una estructura per a encarar amb garanties les pròximes eleccions.

Deixa el teu comentari