El PP de Torrent denuncia la degradació de l’entorn de la Torre

Folgado: “en els últims anys, la tònica habitual dels peus de la Torre és la presència de brutícia, pintades i el mal ús del fossat cobert, aombrant un punt de la ciutat que ha de ser referent per a tots”.

“la imatge de la Plaça Colón ha de ser positiva, respectuosa i d’acord amb el monument que acull en el seu si, com és la Torre, orgull de la ciutat de Torrent i que hui dia és menyspreada pel govern de PSOE i Cs donada la deixadesa en la seua cura.”

6 d’octubre de 2021. El PP de Torrent ha alertat del gradual estat de degradació que està patint l’entorn, d’important valor patrimonial, de la Torre de Torrent, epicentre històric de la ciutat. Els desfets, el maltractament i l’abandó és la imatge que hui dia pateix aquest monument de rellevància patrimonial i cultural.

La Portaveu i Presidenta popular, Amparo Folgado, ha denunciat que “en els últims anys, la tònica habitual dels peus de la Torre és la presència de brutícia, pintades i el mal ús del fossat cobert, aombrant un punt de la ciutat que ha de ser referent per a tots”.

Segons apunten els populars, cada vegada que es produeix una celebració, es col·loquen urinaris portàtils i contenidors en la mateixa paret de la Torre, havent-hi molts més punts en tota la plaça per a col·locar-los sense molestar a la resta de veïns i respectant al seu torn aquest enclavament històric.

La formació també ha denunciat que, les lloses que cobreixen provisionalment el fossat de la Torre, no estan fetes per a albergar grans pesos, però que habitualment està suportant l’estacionament de vehicles pesants o de vehicles oficials cada vegada que es realitza un acte en el Antic Mercat. L’última vegada que es va poder veure aquesta imatge, fins a 10 cotxes oficials sobre aquest fossat, en ocasió d’una visita de Ximo Puig i l’ex Ministre Ábalos.

La líder popular ha afirmat que “la imatge de la Plaça Colón ha de ser positiva, respectuosa i d’acord amb el monument que acull en el seu si, com és la Torre, orgull de la ciutat de Torrent i que hui dia és menyspreada pel govern de PSOE i Cs donada la deixadesa en la seua cura.”

Comenta la notícia