El PP de Torrent denuncia que el govern de Sánchez pretenga pujar l’IVA del suc de taronja natural del 10% al 21%

Folgado: “si el govern pretén encarir el suc natural desincentivarà el consum d’un producte natural, saludable, recomanat per tots els experts i clau en l’economia de la Comunitat Valenciana”.

Gozalvo: “és tot un despropòsit que el PSOE equipare al suc de taronja natural amb les begudes amb sucre afegit i gasoses”.

El Grup Municipal del Partit Popular de Torrent ha denunciat la pretensió anunciada pel Govern d’Espanya de gravar el suc de taronja al 21% en comptes del 10%, igual que s’incrementarà en els productes ensucrats.

Per a la portaveu dels populars de Torrent, Amparo Folgado “com si el camp valencià no tinguera suficients problemes ja, el govern de Pedro Sánchez pretén donar l’estocada als agricultors i productors valencians de taronges i mandarines”. A més, el Secretari General del PP, José Gozalvo que també és membre d’AVA-ASAJA ha afirmat que és “és tot un despropòsit que el PSOE equipare al suc de taronja natural amb les begudes amb sucre afegit i gasoses”.

El PP de Torrent, que en la seua etapa de govern va promocionar entre els escolars el consum de suc de taronges de Torrent, amb la creació de la marca “Taronges de Torrent” que visitava cada centre escolar, denúncia que “si el govern pretén encarir el suc natural desincentivarà el consum d’un producte natural, saludable, recomanat per tots els experts i clau en l’economia de la Comunitat Valenciana”.

Deixa el teu comentari