El PP de Torrent finalitza la recollida de signatures contra la Llei Celaá

Folgado: “La LOMLOE és tornar a imposar una llei partidista i ideològica, sense visió d’Estat i sense atendre el clam ciutadà i de la comunitat educativa, per la qual cosa farem tot el possible per a parar-la”.

El PP de Torrent que ha recollit 600 signatures i ha presentat una moció a l’Ajuntament de Torrent, participarà aquest diumenge en la manifestació de vehicles per València Ciutat

El Partit Popular de Torrent ha conclòs la recollida de signatures a les portes dels col·legis concertats i d’Educació Especial contra l’aprovació de la Llei Celaá, prevista aprovar pel govern de Sánchez i els seus socis, el pròxim 23 de desembre al Senat.

La portaveu del Partit Popular a Torrent al costat del seu equip han visitat La Puríssima, San José i Santa Ana, Muntanya-Sión, CEE L’Encarnació, Santa Teresa de Jesús, Pléyade, María Auxiliadora i Mare Sagrament, a més de diverses places de la ciutat, on han recollit més de 600 signatures de pares i mares, contraris a la LOMLOE. A més, van comptar amb la participació del senador valencià, Fernando de Rosa que va ajudar a recollir signatures a la porta d’un col·legi.

Les signatures recollides pel PP en tota Espanya se sumaran a les 1.929.699 signatures recollides via telemàtica per la plataforma Més Plurals, de ciutadans contraris a l’aprovació de la LOMLOE, sense consens ni diàleg per part del govern socialista.

La portaveu del PP a Torrent ha afirmat que “a Torrent hem parlat amb famílies molt preocupades per la deriva contrària a la llibertat d’elecció per part del govern de Pedro Sánchez i amb temor al fet que aquesta llei arribe a aplicar-se amb totes les seues conseqüències, alguna cosa que des del PP barallarem fins al final perquè no es produïsca i sempre estarem al costat dels pares”.

Els populars ja han anunciat que en les comunitats autònomes on governen, avançaran el procés de matriculació per al curs 2021/2022, perquè no afecte la Llei Celaá en el pròxim curs. La Comunitat de Madrid també ha renovat els concerts educatius per a 10 anys més, de manera que el govern de Sánchez no puga revocar-los en els pròxims anys.

El Ple de l’Ajuntament de Torrent va votar en el Ple de desembre una moció del PP per a demanar la paralització de la LOMLOE que va ser rebutjada amb els vots del PSOE i Compromís.

El PP se suma a la manifestació de vehicles el diumenge

El PP de Torrent ha anunciat que aquest diumenge se sumarà a les marxes en vehicles organitzades per Més Plurals en les capitals de província, concretament assistiran a la prevista a València Ciutat, el diumenge 20 de desembre de 11h a 13h. i que recorrerà les grans vies, el passeig de la Petxina i l’Albereda.

Folgado ha subratllat que “La LOMLOE és tornar a imposar una llei partidista i ideològica, sense visió d’Estat i sense atendre el clam ciutadà i de la comunitat educativa, per la qual cosa farem tot el possible per a parar-la”.

Deixa el teu comentari