El PP denuncia que “Ros només va posar pegats un tros del carrer d’accés a Torrent des del Mas, per a fer callar a veïns i al PP però no ha fet res més”

Els populars afirmen que el carrer del Xenillet per la qual circulen els vehicles a causa de les obres d’una rotonda, segueix sense netejar, sense asfaltar, sense senyalitzar i sense bolardos provisionals que donen seguretat als vianants

El PP de Torrent afirma que el passat 18 d’agost, “vam denunciar a través dels mitjans de comunicació i gràcies als veïns que així ens ho havien transmés que, els conductors de Torrent havien de sortejar el tall de la rotonda de quatre camins (encreuament València amb pont del Mas del Jutge), per un carrer del Xenillet, d’arena i sense asfaltar, sense voreres, sense fanals i bruta en mancar de neteja”.

També recorden que “des del Grup Popular, sol·licitem al govern socialista del Sr. Ros que procedira a endreçar el carrer. Tot seguit, l’endemà el Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament emetia un comunicat anunciant que aqueix mateix dia s’havia asfaltat el carrer. No es devia en cap cas a la denúncia del PP, perquè «estava programat» van afirmar”.

Hui dia, res més lluny de la realitat, “el carrer no ha sigut asfaltada, aqueix dia es va acostar un camió que va deixar caure les sobres de l’asfalt d’un altre carrer i solo es mal va asfaltar un tros del carrer que havíem denunciat. No s’ha tornat a fer res més, ni s’ha asfaltat el carrer com demanàvem, ni tan sols s’ha senyalitzat provisionalment amb bolardos una vorera per a donar més seguretat als veïns confrontants, ni té llum ni es neteja cada dia, per la qual cosa estem en la mateixa situació”, afirmen des del PP de Torrent.

Per això, des del PP consideren que “només es va realitzar un pegat per a fer callar a l’oposició i als veïns, per la qual cosa tornem a denunciar aquesta situació i la de les obres de la rotonda al carrer València, que continua tallant la circulació entre el Mas del Jutge i Torrent des de fa massa mesos”.

Deixa el teu comentari