El PPCV esmena els PGV 2021 per a reclamar més inversions a Burjassot

Marcos Campos: “Amb aquestes esmenes es corregeix el càstig de Ximo Puig a Burjassot”

14. desembre. 2020.- El Grup Popular en Les Corts ha presentat una bateria d’esmenes als Pressupostos de la Generalitat 2021 per a afegir inversions fonamentals per al desenvolupament social, econòmic i educatiu de Burjassot atenent les reivindicacions de PP local per a millorar els comptes públics autonòmics.

En matèria sanitària, s’ha esmenat el pressupost perquè es reformen i rehabiliten tots dos centres de salut de Burjassot perquè s’adapten a la nova realitat sorgida després de la pandèmia en la qual s’ha comprovat el dèficit de recursos i espai, fonamentalment en el centre d’especialitats. També s’ha sol·licitat la inclusió d’unitats de planificació familiar i de prevenció del càncer de mama per a evitar trasllats a altres centres i agilitar les cites mèdiques.

Per a millorar l’oferta educativa de Burjassot i a la comarca de L´Horta Nord, el Partit Popular ha sol·licitat la construcció d’una Escola Oficial d’Idiomes en el municipi perquè es convertisca en el centre de referència de la comarca metropolitana de València que en l’actualitat no té cap.

També s’han presentat millores en l’àmbit social amb la inclusió d’una esmena per a la millora del centre de discapacitats de L´Almara per un valor de 500.000€ i una altra per a la construcció d’una residència pública per a la tercera edat, ja que Burjassot amb quasi 40.000 habitants manca de places de titularitat pública.

Infraestructures és una altra àrea en la qual s’han sol·licitat modificacions perquè es recullen reivindicacions històriques i que es complisquen les promeses electorals que el Botànic ve ignorant des de l’any 2015. Són esmenes sol·licitant el soterrament de les vies al seu pas per Burjassot (Entroncament, Canterería, Burjassot i Burjassot-Godella), la insonorització de la CV-35 i la construcció d’un col·lector que acabaria amb els problemes d’inundacions que pateixen algunes zones de Burjassot.

En definitiva, el portaveu del Partit Popular de Burjassot, Marcos Campos ha posat de manifest que “amb les esmenes que hem presentat es corregeix l’abandó amb el qual una vegada més el Botànic castiga al nostre municipi”. “També és curiós el silenci còmplice del PSOE de Burjassot que fa 6 anys estava pegat a una pancarta que sembla haver perdut ara que governen la Generalitat” va concloure Campos.

Deixa el teu comentari