El president i la vicepresidenta, Ximo Puig i Mònica Oltra, han visitat la nova residència de persones majors de Vinaròs, inclosa en el Pla Convivint

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que el Pla Convivint d’Infraestructures Socials, és un model del “projecte de progrés, solidaritat i justícia social” en el qual treballa el Consell des de 2015.

A més, ha subratllat que les instal·lacions representen precisament un “símbol” del model assistencial que promou el Govern valencià.

També, Oltra, ha explicat que la residència de Vinaròs es basa en l’estructuració de les estades com a mòduls convivencials, de manera que el centre “s’assemble el més possible a una llar”.

Aquest model, ha destacat, que fa ser més resilients davant possibles pandèmies, perquè l’aïllament és més fàcil, però també fa més amables i més pròxims els espais de manera que es configuren com una família

El centre per a persones majors de Vinaròs, compta amb una capacitat de 145 places, de les quals inicialment 85 seran finançades per la Generalitat a través d’una inversió de 1,8 milions d’euros.

Deixa el teu comentari