El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, s’ha reunit amb una delegació de l’Ajuntament de Xian (la Xina)

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, s’ha reunit amb una delegació de l’Ajuntament de la ciutat xinesa de Xian, encapçalada pel secretari general del Comité Municipal de Xian, Fang Jiaping. València va subscriure, l’any 2016, una declaració d’intencions per a un futur agermanament entre les dos ciutats.

Emiliano García ha rebut la delegació xinesa, acompanyat per representants de la Universitat de València, la Universitat Politècnica, la Cambra de Comerç, la Fundació Visit València i l’Institut Confuci. Tant el regidor com el representant del municipi de Xian han manifestat la seua intenció que l’any que ve les dos ciutats materialitzen l’agermanament mitjançant la signatura d’un memoràndum d’enteniment.

Xian és la ciutat origen de la Ruta de la Seda terrestre, un vincle que permetrà estrényer les relacions entre les dos ciutats. El secretari general del Comité Municipal de Xian, Fang Jiaping, s’ha interessat a establir col·laboracions amb la Universitat i la Cambra de Comerç, així com potenciar el turisme.

Per la seua part, García ha subratllat el caràcter històric de València, una ciutat de més de 2.000 anys, amb gran projecció internacional. La ciutat és seu del Webit Europe Festival 2020 i Capital Mundial del Disseny en 2022, i recentment s’ha inaugurat el Centre d’Alimentació sostenible (CEMUS). A més, el regidor ha destacat la importància de seda en el desenvolupament històric de València. La delegació xinesa ha realitzat, posteriorment, una visita turística per la ciutat.

Deixa el teu comentari