El Ribera Alta L’Alcúdia i el Benetússer signen taules (24-24)

El Ribera Alta L’Alcúdia deixa escapar el lideratge després de 10 jornades consecutives ocupant la primera plaça. L’equip d’Escartí va empatar davant el Benetússer amb un marcador de 24 a 24.

El Ribera Alta i el Benetússer empataren en el Pavelló Municipal de l’Alcúdia amb un marcador de 24 a 24. Un partit en el qual el conjunt visitant va estar per damunt en el primer temps, prova d’això és que al descans l’electrònic reflectia un 11-14 favorable al Benetússer.

L’entrenador local va reconéixer la qualitat del Benetússer, encara que pensa que hagueren pogut guanyar.

El partit fou molt intens i prova d’això és la veu de Lourdes Novillo, entrenadora del Benetússer, que a penes tenia veu després de l’encontre.

La victòria va poder caure per al bàndol visitant amb un penal quan restaven 8 segons, que la portera local va traure. Un fet que deixava un sabor agredolç a Novillo.

Amb aquest empat, el Ribera Alta l’Alcúdia deixa escapar el lideratge, tot i que el seu tècnic, Eduardo Escartí, dóna per bo l’empat.

Des de la jornada 8, el Ribera Alta havia ocupat la posició més alta de la taula. Ara baixa a la segona plaça, això sí, amb els mateixos punts que el Mare Nostrum, nou líder de la competició. Els dos equips estan amb 35 punts.

La pròxima jornada, les xiques del Ribera Alta buscaran el triomf davant el Torrebanda.

Deixa el teu comentari