El riberenc Alexis Lara, entre els aspirants al VIII Premi Talent Jove

El sociòleg podria ser el primer científic social de la Ribera Alta en aconseguir el Premi de Levante-EMV i Bankia valorat en 6.000€ pel projecte de divulgació científica “La Comarca Científica”

Alexis Lara es troba entre els 40 aspirants a la octava edició del Premi Talent Jove en la categoria de ciència. De fet, l’algemesinenc és l’únic professional que reivindica la ciència social d’entre un ampli ventall de químics, biòlegs i altres perfils de les ciències naturals.

Del 7 de desembre de 2020 fins al 7 de gener del 2021 les candidatures podran ser votades per sufragi popular, entre les quals es troba la candidatura del sociòleg algemesinenc a la qual es pot accedir i donar suport en este enllaç. Els aspirants que hagen rebut més vots passaran a la següent ronda on un jurat expert determinarà quins seran els guanyadors de l’octava edició dels premis.

“En La Comarca Científica reivindiquem el paper central de les ciències socials per a explicar la realitat, i ara ho fem amb més convicció que mai davant la proliferació de fake news i teories conspiranoiques”, explica Lara, qui al mateix temps ha expressat la seua il·lusió perquè el projecte que coordina puga aconseguir este reconeixement a la trajectòria de divulgació científica que porta.


Deixa el teu comentari