El Serval repartix 2.500 bosses amb missatge nadalenc a Alzira

S’han distribuït 1.000 bosses de tela en comerços

Al mercat de dimecres es van lliurar 1.500 bosses

Per segon any consecutiu el Servei de Promoció i Ús del Valencià d’Alzira, Serval, ha portat a terme una campanya per a promoure l’ús del valencià en Nadal.

L’any passat la Regidoria de Cultura que dirigix Aida Ginestar ja va repartir un total de 4.000 bosses en vora 50 comerços, totes amb vocabulari nadalenc en valencià.

Donada la bona acollida que van tindre, enguany s’ha repetit l’acció, de manera que els passats 27 i 28 de desembre es van repartir 1.000 bosses entre 29 forns-pastisseries i 15 verduleries, perquè puguen obsequiar els seus clients.

A més, s’han destinat 1.500 bosses més que es van lliurar en el mercat ambulant de dimecres i en el mercat ecològic de la plaça Constitució entre els assistents a ambdós mercats. Finalment, s’han reservat vora 200 bosses per a repartir entre els participants en la Cavalcada de Reis.

“Volem fer arribar el valencià a tota la ciutadania alzirenya d’una manera pròxima i divertida”, assegura Ginestar. “A més, l’elecció d’este tipus de marxandatge respon a la seua utilitat pràctica però també al fet que amb estes bosses de tela reutilitzables incentivem la disminució del consum de plàstic i per tant contaminem menys”.

Es tracta de dos dissenys diferents, un sobre el Nadal on, a més de felicitar les festes, es mostren diverses paraules habituals en estes dates com torró, regal, polvoró, simbomba o estrela. L’altra modalitat està especialment pensada per a la Cavalcada de Reis, en què es mostren els tres Reis Mags d’Orient.

Deixa el teu comentari