El Servei d’Admissió de l’Hospital d’Alzira obté la certificació de qualitat ISO 9001:2015

El Servei d’Admissió de l’Hospital Universitari de la Ribera ha obtingut la certificació de qualitat per la Norma ISO 9001:2015, després d’haver superat amb èxit una auditoria externa realitzada per IVAC Institut de Certificació.

Esta és la primera certificació del sistema de gestió de qualitat d’un servei que l’Hospital d’Alzira obté després de la seua reversió a la gestió pública directa, a l’abril de 2018.

La Dra. Fuster, gerent de l’Hospital de la Ribera ha destacat el doble valor que suposa obtindre esta certificació en temps de pandèmia, ja que els professionals del Servei d’Admissió no només han hagut de treballar de valent per a adaptar les agendes i procediments a la situació, totalment anòmala, creada pel Covid-19, sinó que, a més, ho han fet implantant un sistema de gestió basat en la qualitat, que ara reconeix esta entitat certificadora”.

D’esta manera, entre altres, s’han posat en marxa una sèrie d’accions basades en la pròpia opinió dels usuaris del Servei i que han donat com a resultat una disminució en determinats temps d’espera dels pacients.

Així, per exemple, s’ha reduït fins als 34 minuts el temps que els pacients han d’esperar, de mitjana, per a accedir a una ambulància que els trasllade des del centre hospitalari fins al seu domicili. 

El Servei d’Admissió de l’Hospital Universitari de la Ribera és un servei clau per al funcionament del centre hospitalari. Ho integra un equip format per 64 professionals (auxiliars administratius, administratius, mèdics documentalistes i infermers), que realitzen més d’un miler de gestions al dia.

Deixa el teu comentari