El veïnat de Foios viu el Realfooding amb les segones jornades Xat Jove

Les jornades han tingut lloc els dies 14 i 15 de febrer

Han estat a càrrec dels nutricionistes Fit Happy Sisters i Carlos Rios

Les segones jornades del Xat Jove de Foios han portat als veïns i veïnes de Foios el concepte del realfooding amb dos equips de nutricionistes que han mostrat a tots els assistents una forma diferent, sana i dinàmica de menjar adequadament.

El saló d’actes va ser de nou el lloc on es van impartir els tallers. El primer d’ells va ser a càrrec de les Fit Happy Sisters en la vesprada del divendres 14. Des de les 18.00 hores, les germanes influencers van ensenyar als presents tota mena de receptes sense utilitzar menjar processat i van fer gaudir a tots amb un taller de showcooking. Entre totes les receptes que es van preparar, van destacar els bombons sense sucre afegit, els quals es van preparar amb la fructosa natural del dàtil i van sorprendre els assistents pel seu sabor idèntic als habituals bombons processats.

Ja dissabte 15, a partir de les 12.00 hores, va ser el torn per a Carlos Rios i el seu equip RealFooding. Amb ells, es va aprendre al voltant de la nutrició esportiva, com el que és millor prendre abans i després de realitzar esport, i van poder portar a terme una pràctica d’interpretació d’etiquetes nutricionals dels productes que es poden trobar als supermercats, coneixent així les quantitats de sucre i greix, entre altres, recomanats ingerir diàriament.

Paco Serrano, regidor de Joventut, Salut i Consum, àrees des de les quals s’ha coordinat aquesta nova edició del Xat Jove, s’ha mostrat satisfet per “la gran participació dels veïns i veïnes en els tallers, fent gran quantitat de preguntes i mostrant interés per aprendre el màxim sobre el menjar saludable”. Serrano també ha destacat que “el fet que aquesta edició del Xat Jove s’ha impulsat des de les àrees de Joventut, Salut i Consum li ha donat més repercussió i l’assistència ha augmentat significativament respecte a l’edició anterior”.

Comenta la notícia