El XV Congrés provincial del PP de València estarà presidit per Mari Carmen Contelles

Paco Micó serà el secretari del conclave provincial i li acompanyaran com a vocals Marcial Díaz, Oreto Miquel i Carmen Jávega

Vicent Mompó destaca que treballa amb decisió en l’objectiu de fomentar la «unitat del partit que farà que recuperem les institucions en 2023»

La sotssecretària d’Organització del PPCV, Mari Carmen Contelles, serà la presidenta del XV Congrés provincial del PP de València que se celebrarà dissabte que ve en el Palau de Congressos de la capital del Túria.

El Comité Organitzador del Congrés també ha confirmat la resta d’integrants de la Mesa que dirigirà el conclave provincial. Així, exercirà les labors de secretari Paco Micó i li acompanyaran com a vocals Marcial Díaz, Oreto Miquel i Carmen Jávega.

El candidat a la presidència provincial del PP de València, Vicent Mompó, ha destacat la trajectòria de Contelles en la formació popular. «És una persona que s’ha dedicat sempre a la construcció del partit a través del municipalisme i que coneix a la perfecció les necessitats de la província».

Mompó ha insistit que continua treballant per a fomentar la «unitat del partit que farà que recuperem les institucions en 2023». Al mateix temps ha volgut reconéixer el perfil municipalista de tots els integrants de la Mesa del XV Congrés provincial i ha mostrat la seua satisfacció perquè siguen «persones que coneixen la realitat de cada municipi» els qui vagen a regir el congrés del pròxim dissabte.

Deixa el teu comentari