Els centres municipals de persones majors de Torrent disposaran d’una Aula d’Estimulació Cognitiva

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que puguen treballar millor l’atenció, la concentració o la memòria, entre altres aspectes

El procés de selecció es realitzarà durant el mes de gener i les sessions donaran principi al febrer

L’Ajuntament de Torrent, a través del departament d’Atenció i Solidaritat, impulsa la creació d’una Aula d’Estimulació Cognitiva per a cadascun dels tres centres municipals de persones majors, amb l’objectiu d’ajudar-los a treballar l’atenció, la concentració, la lectura i escriptura, el llenguatge o la memòria, entre altres.


D’aquesta manera, durant el mes de gener es duran a terme diverses xarrades informatives sobre aquest tema, així com la selecció de les persones participants, que hauran de realitzar una entrevista prèvia amb la terapeuta a càrrec de l’aula, ja que les places són limitades. Una vegada finalitzat aquest procés, les sessions donaran principi el mes de febrer i se celebraran un dia a setmana en els tres centres de persones majors.

La inscripció per a les Aules d’Estimulació Cognitiva pot realitzar-se presencialment en el Centre Municipal Verge de l’Olivar, en el telèfon 961111865 o escrivint a l’adreça de correu benestar@torrent.es.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.