Els jubilats d’Almussafes visiten les instal•lacions de la Factoria Ford

El col•lectiu de majors del municipi realitza un recorregut per la planta per a conèixer el procés de fabricació dels vehicles que produeix

En la iniciativa, que forma part del programa d’activitats culturals organitzades per la Regidoria de la Tercera Edat, va participar l’edil Paqui Oliver

Almussafes, a 27 d’abril de 2018.La Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament d’Almussafes continua amb el desenvolupament de la programació d’activitats organitzada per a la present temporada amb l’objectiu de seguir formant i culturitzant a la població. Ahir, dijous 26 d’abril al matí, un total de 24 majors van participar en una visita guiada i gratuïta a les instal•lacions de la fàbrica de Ford situada a Almussafes.

Des de les 10 hores, moment en el qual va eixir l’autobús contractat pel consistori i que va traslladar a les persones inscrites fins a la factoria, el grup va conèixer durant el matí de primera mà i amb l’ajuda d’un guia les instal•lacions i el procés de fabricació dels vehicles d’aquesta emblemàtica empresa del sector de l’automobilisme, un dels principals motors de l’economia valenciana.

Els excursionistes, entre els quals es trobava l’edil delegada de la Tercera Edat, Paqui Oliver, van tenir l’oportunitat de descobrir, pujats en un trenet, les diferents àrees de la companyia i formular totes les preguntes que els sorgien. “Aquest tipus de visites són molt gratificants perquè amb elles la ciutadania coneix llocs que, malgrat estar molt a prop, no sempre és senzill accedir a ells”, destaca Oliver.

Deixa el teu comentari