Els membres d’Esportiu Agility Almussafes aconsegueixen 11 trofeus durant el cap de setmana

Els esportistes de la localitat i les seues mascotes van arreplegar tres medalles en la Platja de Gandia i vuit a Mutxamel

Almussafes, a 11 d’abril de 2016. Esportiu Agility Almussafes segueix mostrant-se imbatible. El cap de setmana passat, el club va obtenir dues plates i un bronze en la IV Prova d’Agility celebrada en la Platja de Gandia i quatre victòries, tres segons llocs i un tercer en la VIII Prova de l’Associació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana, disputada en la localitat alacantina de Mutxamel.

10-4-16Aquest ha sigut un cap de setmana molt intens quant al que al agility es refereix. La Reial Societat Canina Espanyola (RSCE) i l’Associació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana (ADACV) han organitzat sengles competicions puntuables per al Campionat d’Espanya i per al Campionat de la Comunitat Valenciana. Ambdues proves han comptat amb la participació de representants d’Esportiu Agility Almussafes.
La Platja de Gandia va acollir els matins del dissabte 9 i el diumenge 10 en el camp de beisbol la seua VI Prova de Agility. En l’esdeveniment, en el qual va actuar de jutge Emilio Pedrazuela, van participar un total de 90 equips el dissabte i 104 el diumenge. El sol i la brisa del Mediterrani van acompanyar als participants en tot moment, gaudint de temperatures properes a les de l’estiu.

Tots dos dies, esportistes d’Almussafes van aconseguir merescuts llocs en el podi, arreplegant d’aquesta forma els seus corresponents trofeus. El dissabte, Isabel Gimeno i el seu ca Pichu van aconseguir el segon lloc en categoria mini-midi, grau II. El diumenge, fou  Noelia Gimeno i Hitman els que van aconseguir la plata en grau II, categoria mini-midi. En la mateixa categoria, grau II, Eva Grau i la seua gossa Liss van obtenir el tercer lloc.

D’altra banda, Mutxamel va organitzar la 8ª Prova de l’Associació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana el diumenge al matí. En aquest cas, Antonio Torregrosa va ser el jutge responsable d’idear les pistes d’agility i jumping. El clima quasi estival també va estar present en la ciutat alacantina i, de nou, Esportiu Agility Almussafes va aconseguir importants posicions que li van permetre pujar al calaix en diverses ocasions.
En nivell III, categoria mini, Isabel Gimeno i Twix van aconseguir la victòria. En nivell II, categoria mini, Isabel Gimeno i el seu ca Pichu van quedar segons, aconseguint la primera posició l’equip que format per Nacho Jordán i Sweet. En categoria mitjana, el primer lloc va ser para Alejandro Aguado i el seu gos Loly, sent els subcampions Isabel Gimeno i el seu company Nano.

El triomf absolut el van conquistar en nivell II, categoria maxi, on els almussafenys van copar el podi. Els campions absoluts van ser Miguel Sanz i el seu ca Lion, seguits d’Alejandro Aguado i Jack, que van ser segons. Van completar el calaix Santi Adsuara i Bach, que van ser tercers.
Amb tot açò, els membres d’Esportiu Agility Almussafes van tornar a casa amb onze merescuts trofeus.

 

Deixa el teu comentari