Els palistes del Scooter Club d’Algemesí continuen collint èxits a la Comunitat Valenciana i a nivell nacional

Els palistes del club de piragüisme Scooter Club d’Algemesí no paren de conquistar títols en les competicions que disputen. 

El club continua creixent, té joves palistes que destaquen en el piragüisme de la Comunitat Valenciana i en l’àmbit nacional.

El 17 i 18 d’abril el Scooter club d’Algemesí es va traslladar a Banyoles (Girona) al Campionat d’Espanya Joves Promeses Infantil i Cadet on participaren 860 palistes de 93 clubs de tota Espanya.

El club de de piragüisme d’Algemesíva fer història quan María Martínez Koshytska es va ploclamar subcampiona d’Espanya en la categoria Dona Infantil A.

Lidia Zornoza Padilla destaca en la seua categoria Cadet A i ha aconseguit molts bons resultats, esntre ells el Campionat d’Espanya de mitja marató disputat a Talavera de la reina on es va ploclamar tercera d’Espanya i podria formar part del pròxim equip Femení Nacional de Sprint.

El Scooter Club d’Algemesí està al paratge natural de la Xopera i a hores d’ara ofereix cursets d’estiu els dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30. Tots aquells que vulguen provar i conèixer aquest esport tenen les portes obertes.

Deixa el teu comentari