Els ports de València, Castelló i Alacant invertiran 146 milions d’euros en 2021

La qual cosa suposa el 14,6% de la inversió total dels ports d’Espanya

El president de la Generalitat ha mantingut una reunió amb els presidents de les autoritats portuàries de València, Castelló i Alacant, i amb el president de Ports de l’Estat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que els ports de la Comunitat Valenciana constitueixen un “potent motor econòmic en moment de crisi”, que a més impulsen “inversions generadores d’ocupació”.

Així ho ha manifestat després de la reunió mantinguda amb el president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo; els presidents de les autoritats portuàries de València, Aurelio Martínez; de Castelló, Rafael Simó; i d’Alacant, Juan Antonio Gisbert, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

El cap del Consell ha explicat que els ports valencians estan responent  a la crisi econòmica provocada per la pandèmia millor que els de la resta de l’Estat, amb xifres que milloren la mitjana dels ports d’Espanya, tant en trànsit com econòmicament.

En el transcurs de la reunió, en la qual s’ha evidenciat el pes dels ports valencians en la xarxa portuària espanyola, s’ha anunciat que el port de València, el de Castelló i el d’Alacant invertiran en 2021 un total de 146 milions d’euros, quantia que suposa el 14,6% de la inversió total que duran a terme els ports d’Espanya.

Els ports valencians s’han compromés a destinar part dels seus beneficis econòmics a les ciutats de les quals formen part i implicar-se en el seu entorn, sent els primers ports d’Espanya a invertir en el seu àmbit.

Deixa el teu comentari