Els Reis Mags d’Orient han visitat Bioparc València

Aquest assolellat matí els animals de BIOPARC, en eixir als seus recintes, s’han sorprés amb els regals plens de sorpreses específiques per a cada espècie.

Aquest matí, lleons, suricates, elefants, goril·les i ximpanzés s’han vist sorpresos amb els regals que els Reis Mags d’Orient els havien deixat. En obrir-les sota l’estímul visual del color dels paquets i l’olor dels seus aliments preferits, han gaudit d’objectes per a jugar i delícies per a degustar.

Els visitants del parc han viscut l’experiència inoblidable de contemplar a les cries de goril·la i ximpanzé gaudir dels seus regals amb les seues famílies. Interactuar al grup d’actius suricates per a aconseguir el seu mos especial. Els lleons ensumant la carn i caçant el seu botí de l’interior de les caixes i els colossals elefants manipulant amb les seues trompes per a obrir les seues sorpreses.

Així aquest últim cap de setmana de vacances escolars molts xiquets i xiquetes han pogut viure un Nadal especial tant dins com fora de BIOPARC, ja que en la plaça exterior de BIOPARC moltes famílies continuen gaudint de la varietat d’activitats gratuïtes que s’ofereixen en el Poblat de les Haimes. Activitats “amb causa” que estaran obertes a totes les persones que vulguen acostar-se fins al 5 de gener de 11h a 14h oferint un oci compromés amb el planeta i l’entorn més pròxim.

La Fundació BIOPARC també està present amb una mostra d’alguns dels seus projectes. I diferents entitats sense ànim de lucre relacionades amb el món infantil, la salut, els animals o el medi ambient donen a conéixer el seu treball amb informació, activitats i exhibicions en el “Racó Solidari”.

Deixa el teu comentari