Els serveis municipals de Picassent continuen treballant en la millora dels parcs infantils del poble

La despesa inicial per a estes reformes és de 4.000 euros, amb un pressupost de 3.000 euros més per a les pròximes actuacions.

La Brigada Municipal de Picassent continua treballant durant este mes de juny en diverses actuacions per a millorar els diferents parcs infantils del municipi. La substitució d’elements en mal estat i la reparació de les peces trencades o deteriorades pel seu ús o per la calor són algunes de les intervencions més habituals que s’han dut a terme duran testes últimes setmanes. Els parcs de l’Horta de Torrent, la plaça d’Europa, l’Ermita i el parc Amadeo Lerma, a més d’altres instal·lacions ubicades a les diferents urbanitzacions del poble, han sigut els espais municipals intervinguts.

El pressupost total amb el qual compta la Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Picassent és de 7.000 euros, dels quals ja s’han fet despesa més de la meitat, 4.000 euros. Durant estos mesos d’estiu, la Brigada Municipal continuarà amb esta tasca de renovació i millora de les instal·lacions infantils als parcs del nostre poble, invertint la resta del pressupost, uns 3.000 euros. L’empresa adjudicatària, Mobipark SL, ha sigut l’encarregada de subministrar les peces per a la reparació d’estes instal·lacions lúdiques.

Comenta la notícia