Els torrentinos i torrentinas participen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent

El dia 11 de novembre a les 18.30 h es realitzarà un segon taller a casa de la Dóna per a conéixer les necessitats dels veïns i veïnes i dissenyar l’estratègia

Amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i integrar el transport sostenible, l’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Mobilitat, està dissenyant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent (PMUS); una projecte que definirà l’estratègia de mobilitat per al municipi en els pròxims anys i que està emmarcat dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), i cofinançat al 50% amb fons europeus FEDER.

En la fase inicial del programa s’ha obert un període de participació per a conéixer les demandes o necessitats de la ciutadania i, sobretot, perquè puguen aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits. Per aquest motiu, ahir a la vesprada es va realitzar un primer taller en la seu de l’Associació de Veïns El Vedat perquè totes les persones, associacions i col·lectius pogueren conéixer aquesta iniciativa i, al mateix temps, oferir les seues idees i opinions.

Amb aquest pla, Torrent millorarà la mobilitat en les diferents maneres de transport, no sols per als vianants o amb bicicleta, sinó també la circulació de vehicles i el transport públic. D’aquesta manera, “permetrem satisfer les necessitats d’accés i trànsit dels torrentinos i torrentinas, tot això aconseguint un menor impacte mediambiental”, ha assenyalat la regidora de Mobilitat, Inma Amat.

Pròxim taller
El segon taller participatiu tindrà lloc el dilluns 11 de novembre a les 18.30 h a la Casa de la Dóna, una cita a la qual estan convidats tots els veïns i veïnes i les entitats ciutadanes.

Deixa el teu comentari