Els Treballadors de l’Hospital de la Ribera denuncien l’abandó de Sanitat

Els treballadors del departament de salut de la Ribera s’han concentrat aquest dijous davant l’hospital d’Alzira per a protestar pels incompliments del conveni, les condicions laborals i la “falta de voluntat negociadora” de la Conselleria, i reclamar que es complete ja la reversió al sistema públic.

En la concentració s’ha llegit un manifest en el qual recorden que han passat tres anys des que la Conselleria assumira la gestió directa del departament, un temps en el qual asseguren que “no s’han complit les promeses” que els van fer i en el qual la Conselleria de Sanitat no ha mostrat “cap voluntat” negociadora.

Segons el comité d’empresa del Departament de Salut de la Ribera tenen que a una direcció que no acaba d’agafar-li el pols al departament, i els canvien constantment fulls d’anotacions i jornades, realitzant modificacions substancials de treball, qüestionant els seus drets, sense cap empatia.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari