Els veïns i veïnes de la Ribera i la Valldigna reciclen fins a 152 kg per persona i any

El Consorci Ribera i Valldigna ha publicat les dades de recollida d’envasos lleugers, de paper i cartó i de vidre, recollits en cadascun dels municipis durant 2018.

El Consorci Ribera i Valldigna ha publicat les dades de recollida d’envasos lleugers, de paper i cartó i de vidre, recollits en cadascun dels municipis durant 2018, que han facilitat ECOEMBES i ECOVIDRIO. 

Les dades mostren un ascens molt favorable en la recollida separada d’envasos lleugers. Així, durant 2018, els veïns i veïnes de la Ribera i la Valldigna van reciclar quasi 3 milions de kg d’aquests envasos, 375 tones més que en 2015, és a dir, 1,22 kg més per habitant, sent Benicull de Xúquer i Sant Joanet els pobles que més reciclen per habitant en tots tipus de residus, paper i cartó, envasos lleugers i vidre. 

Des del Consorci s’ha valorat positivament que en 2018 s’arreplegaren 33.000 tones de residus selectius. 

Per altra banda, el President ha destacat que, a més del benefici ambiental directe per al territori que suposa reciclar, pot ser a més, un important estalvi per als veïns i veïnes que es pot veure reflectit en la taxa de l’any vinent. 

El Consorci segueix amb les iniciatives i campanyes necessàries d’educació ambiental, de conscienciació i suport als municipis perquè 2019 el reciclatge continue creixent en tot el territori del Consorci Ribera i Valldigna. 

Deixa el teu comentari