Entregats els premis al rendiment acadèmic i a l’afany de superació del curs 2020-2021 a Picassent

27 alumnes de 6é de primària del municipi han sigut premiats i premiades per l’Ajuntament pel seu esforç durant el curs present i també durant l’etapa de primària. El seu expedient acadèmic ha sigut motiu de reconeixement en un acte que va tindre lloc, ahir per la vesprada, a l’esplanada de l’Ermita

Tot esforç té la seua recompensa. I això ben bé ho sap l’alumnat de 6é de primària que ahir per la vesprada va rebre un diploma que acredita el reconeixement al seu rendiment acadèmic i afany de superació al llarg de l’etapa de primària. Varen ser l’alcaldessa, Conxa Garcia, i la regidora de l’àrea d’Educació, Belen Bernat, les encarregades de fer entrega d’esta menció, que va omplir de satisfacció i orgull no només l’alumnat, sinó també, totes les persones presents. 

A l’acte, que va comptar amb aforament reduït i amb totes les mesures de seguretat i salut davant la Covid19, també varen estar presents les famílies de l’alumnat i els directors i directores dels centres educatius. Els guardonats i guardonades d’enguany són: 

CEIP Príncep d’Espanya

Carolina Maset Rodrigo, César de la Garza Ruíz, Sara de la Paz Mayordomo, Abel Oliva Albert, Pablo David Morant, Marc Suelves Pomares.

CEIP Mare de Déu de Vallivana

Maria de Miguel Fuertes, Alba Escribano Montero, Samuel Juan Díaz, Leyre Albors Amores, Guillermo González Cáceres, Yago Brovedani Sedano, Aya Rajafellah Errahmany,  Gisela López Olivares, Helena Serrano Gasser.

CEIP Sant Ignasi de Loiola


Alejandra del Amo Yuste, Joel Fernández Hernández, Tristán Segrelles Tronchoni, Aitana García Medina, Miriam Sáez Julia, Anaïs Toudjine.

Col·legi Sant Cristòfor Màrtir 

Si Han He, Cintya Sáez Albert, Paula Tronchoni Valiente, María Morató Martínez, Oleksandr Samusevych, Guillem Machancoses Albert.

D’esta manera, i un a un, varen ser entregats els diplomes acreditatius a cadascun dels premiats i premiades. L’alcaldessa, Conxa Garcia, va voler felicitar-los públicament i vaig afegir també que, «Ara acaba una etapa i la majoria de vosaltres canviareu de centre i tot serà nou. Però si continueu amb l’actitud que heu demostrat fins el moment, ho superareu».

Deixa el teu comentari