Esportiu Agility Almussafes continua arrasant en les proves puntuables

L’entitat aconsegueix quatre ors, dos plates i dos bronzes en les trobades celebrades el cap de setmana del 21 i 22 d’abril

Almussafes, a 30 d’abril de 2018. Alquerías del Niño Perdido i Torrent, escenaris de les últimes proves d’agilitat canina celebrades a la Comunitat Valenciana, han vist pujar al podi als integrants d’Esportiu Agility Almussafes un total de vuit vegades durant el cap de setmana del 21 i 22 d’abril. Concretament, els alumussafenys i les seues mascotes han conquistat quatre ors, dues plates i dos bronzes, resultats que els afermen com un dels clubs més destacats dels quals competeixen en els tornejos organitzats per la Reial Societat Canina d’Espanya i l’Agrupació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana.

El cap de setmana del 21 i 22 d’abril els integrants del club Esportiu Agility Almussafes van recalar a Alquerías del Niño Perdido i a Torrent per a seguir demostrant el difícil que s’ha convertit superar-los en el les proves puntuables de la Reial Societat Canina d’Espanya (RSCE) i l’Agrupació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana (ADACV).

El club Agility Zampican de Alquerías del Niño Perdido, a Castelló, va organitzar una nova prova puntuable per al Campionat d’Espanya 2019, una cita en la qual Laura Morón i la seua gossa Nala van conquistar l’or en Grau II gràcies al nivell demostrat en els exercicis, que aquesta vegada van jutjar Roberto Íñigo i José Luis García.

En la prova de l’ADACV, que es va desenvolupar durant el cap de setmana a Torrent sota l’organització del Club d’Agility Godayla i amb Pedro Simarro com a jutge, les medalles van ser més abundants. En categoria midi els almussafenys van copar el podi. Eva Grau va aconseguir el primer lloc amb Liss i el segon amb Artax, mentre que Antonio García va conquistar el bronze amb la seua gosseta Suki.

Així mateix, Narcho Jordán va aconseguir la victòria amb Sweet en Categoria Mini III i Natalia Escorcia va fer el propi amb Teddy en performance mini. Finalment, Laura Argente també va tornar a casa amb dues medalles per a l’entitat almussafenya, ja que va aconseguir el segon lloc en Categoria Maxi II amb Lola i el tercer en Mini II amb Maya.

Deixa el teu comentari