Esta vesprada a partir de les 18.00 hores la decoració nadalenca il·luminarà els carres d’Alzira

Ja és desembre i en aplegar este mes Alzira es prepara per a rebre les festes nadalenques, en les quals no pot faltar la decoració que il·lumina la ciutat. Llums de tots els colors als carrers, jardins i places com també els tradicionals arbres de Nadal, en diferents punts d’Alzira, donaran, esta vesprada de dimecres a les 18.00 hores, la benvinguda a unes festes que sempre conviden a l’alegria.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística ha declarat al respecte:” Estes són unes dates significatives per a tots, i la nostra ciutat també s’engalana amb llum i color, amb una decoració nadalenca que renovem este any. Recordar que l’ornamentació està instal·lada amb il·luminació LED, de baix consum, i que consta d’arcs, branques, estrelles, cercles, flors de Pasqua, estrelles cometa, estrella pi, garlandes i cortinatge disposats en diferents ubicacions de la nostra ciutat. Esta il·luminació, sens dubte, dóna pas a un grapat d’activitats programades per a unes festes entranyables, que a la vegada marquen el final d’una etapa i l’inici d’una altra”.

Per la seua part la vicealcaldessa i regidora de Comerç, Isabel Aguilar declara que: “És evident que amb la il·luminació de nadal als carrers d’Alzira donem més vistositat a les zones comercials convidant al públic a eixir a fer les seues compres amb un millor ambient, contagiant alegria i fent d’estes festes una data especial, també per als comerciants que s’impliquen amb decoracions en una de les campanyes més importants de l’any”.

Deixa el teu comentari